Ώρα Άφιξης

Η άφιξη στο ξενοδοχείο μας είναι δυνατή από τις 14:00 (2:00 μ.μ.) μέχρι τις 00:00 (12:00 π.μ.) τοπική ώρα. Παρακαλούμε τους επισκέπτες μας να προγραμματίσουν την άφιξή τους εντός αυτού του χρονικού πλαισίου για να διασφαλίσουν μια άνετη διαδικασία άφιξης. Εάν προβλέπετε ότι θα φθάσετε μετά τις 00:00, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή μας εκ των προτέρων για να κάνετε τις απαραίτητες διευθετήσεις.

Πολιτική Πληρωμής

Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι κρατήσεις στο ξενοδοχείο μας είναι μη επιστρεπτέες. Η πλήρης πληρωμή για τη διαμονή σας θα χρεώνεται κατά την ώρα της κράτησης. Αυτή η πληρωμή δεν επιστρέφεται και δεν μπορεί να μεταφερθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης, μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, το πλήρες ποσό της κράτησης θα παραμένει στο ξενοδοχείο.

Πολιτική Χωρίς Επιστροφή

Λόγω της μη επιστρεπτικής φύσης των κρατήσεών μας, συνιστούμε στους επισκέπτες να εξετάσουν προσεκτικά τα σχέδια ταξιδιού τους πριν πραγματοποιήσουν κράτηση. Περιστάσεις όπως καθυστερήσεις πτήσεων, προσωπικές εκτάκτους ανάγκες ή αλλαγές στα ταξιδιωτικά σχέδια δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη ως λόγοι για επιστροφή χρημάτων ή απαλλαγή από τα έξοδα ακύρωσης.

Τροποποιήσεις Κράτησης

Οι τροποποιήσεις στις ημερομηνίες της κράτησής σας υπόκεινται σε διαθεσιμότητα και ενδέχεται να επιφέρουν επιπλέον χρεώσεις. Εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων μας το συντομότερο δυνατόν για να συζητήσετε τις διαθέσιμες επιλογές.