Χερσόνησος

Η Χερσόνησος θεωρείται ο πιο ανεπτυγμένος τουριστικός προορισμός της Κρήτης, λόγω της μεγάλης γκάμας ποιοτικών υπηρεσιών και αξιοθέατων και είναι σε θέση να εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες.

Η Χερσόνησος μπορεί να χωριστεί σε παλιά και νέα Χερσόνησο. Στα παλιά Χερσόνησος, θα βρείτε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στο λιμάνι θα βρείτε τη νέα Χερσόνησο. Κοντά στη Χερσόνησο υπάρχουν τρία μικρά χωριά, το Πισκοπιανό, το Κουτουλουφάρι και η Παλιά Χερσόνησος που βλέπουν στο πολυσύχναστο θέρετρο της Χερσονήσου. Το λιμάνι της Χερσονήσου φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή του και καταλαμβάνει κυρίως νεότερους τουρίστες που θέλουν να διασκεδάσουν στην παραλία και να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή, ενώ τα γειτονικά χωριά προσφέρουν ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον για οικογενειακές διακοπές.

Η Χερσόνησος έχει μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης. Ωστόσο, κατά την υψηλή περίοδο η παραλία είναι λίγο μικρότερη για όλους. Αλλά θα βρείτε πολλά μέρη στη λεωφόρο, και πολλές παραλίες κοντά, για να απολαύσετε τον ήλιο! Μην ξεχάσετε το αντιλιακό σας!